ÉN TIL ÉN

INDIVIDUEL KROPSBEHANDLING

Skab plads til dig

Udgangspunkt i dig og dine behov.

STIL SKARPT PÅ DIG

Genfind dit overskud, minimer din stress, kom smerter til livs, sov bedre – hvad har du brug for, for at optimere dit liv?

Gennem kropsbehandling, samtale og understøttende øvelser arbejder jeg altid med sammenhængen mellem krop, psyke og livsstil.  Min viden om kost og træning inddrager jeg i det omfang, det er relevant.

Én til én har fokus på, at du lærer din krop bedre at kende og lærer at reagere på de signaler kroppen sender. Målet er at du opnår en bevidsthed, der også kan bruges udenfor behandlingslokalet, for det er i det virkelige liv at prøvelserne kommer.

Jeg arbejder både forebyggende og akut, og resultatet er oftest langvarig effekt, fordi du selv er aktiv i processen. Det betyder at du skal være klar til at arbejde selv mellem vores møder. Du er eksperten på dig og dit liv – og det er kun dig, der kan skabe ændringerne. Jeg kan klæde dig på med relevant viden og guide dig til at finde den rigtige vej for dig.

Når du kan registrere og forstå de signaler kroppen sender, og ikke mindst være i stand til at handle på det du mærker, er du sikret optimal trivsel og generel sundhed.

DIT UDBYTTE ER:

• Du bliver bedre til at mærke din krop
• Du øger din kropsbevidsthed
• Du lærer at aflæse din krops signaler
• Du lærer at forebygge og afhjælpe smerter og muskulære spændinger
• Du opnår velvære og overskud
• Du bliver bedre til at håndtere stress

Tanja er engageret, nærværende og nysgerrig på at hjælpe individet. Hun tager afsæt i overordnede temaer og tilpasser det til den enkelte.

For mig har det betydet fokus på mere indre nærvær, i en ofte al for travl hverdag. Det betyder, at jeg er blevet bedre til at acceptere det afsæt livet byder lige nu, og bygge videre herpå.

Kirstine Hvolris

Daginstitutionsleder og mor til 3 drenge

PRIS

  • 1 session á 75 min: 750 kr.

  • Klippekort til 3 sessioner á 75 min: 2.000 kr.


Hør mere og book din tid ved at ringe til mig på tlf. 60 89 79 40.

Betal kontant, via mobilepay til 60 89 79 40 eller til Nordea, kontonr. 2414-8978 464 514.

OBS!!!

Det er vigtigt at du under én til én har behageligt tøj på, dvs. blødt tøj, gerne med lange ærmer og lange bukser, men ingen cowboybukser. Kommer du direkte fra job, så medbring gerne skiftetøj.

AFBUD

Aflysning eller ændring af tiden bedes foretaget senest kl. 9 samme dag. 
Ved udeblivelse eller for sen aflysning opkræves fuld betaling for den aftalte tid.

Overvejer du om kropskærlig behandling er noget for dig?

Jeg er altid klar til at hjælpe dig med afklaring, så tøv ikke med at lade mig kontakte dig, hvis du har spørgsmål eller tvivl.
Men husk; det er kun ændret adfærd, der skaber andre resultater.
SPØRGSMÅL?